MK Headquarter (II) Interior Office space

Leave a comment
ALL, COMMERCIAL & OFFICE SPACE

MK Headquarter

โครงการปรับปรุงอาคารเก่าเพื่อใช้เป็นสำนักงานใหญ่ของบริษัท เอ็มเค เรสโตรองต์ กรุ๊ป จำกัด (มหาชน) พื้นที่ใช้สอยประกอบด้วยพื้นที่สำนักงาน ส่วนสนับสนุน (Support) และพื้นที่สันทนาการสำหรับพนักงาน เช่น สวนหย่อม พื้นที่ออกกำลังกาย และโรงจอดรถ

ภายในอาคารออกแบบเป็น Atrium เพื่อสร้าง Connecting Space ระหว่างชั้น ลดความอึดอัดของเพดานซึ่งค่อนข้างต่ำ และเป็นพื้นที่ Collaborative Space สำหรับสำนักงานยุคใหม่

Façade ใช้ระบบ Curtain Wall โดยเล่น mass เข้า-ออกที่สอดคล้องกับ Diagram Atrium Space ส่วนด้านหน้าโครงการจัดทำเป็นบ่อ Reflecting Pool ขนาดใหญ่ เปิดสู่พื้นที่สาธารณะ


Location : Bangna trad road Bangkok

Architects & Interior Architects : Architects 49

Landscape Architects : Landscape Architects 49

Lighting Designer : LD 49

CPK_1833-13 CPK_1792-6 CPK_1802-8 CPK_1718 CPK_1709 CPK_1723

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s